Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şehirlerarası hırsızlık "pes" dedirtti

Şehirlerarası hırsızlık "pes" dedirtti


Eskişehir Merkez Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde yaşanan bir olayda, S.K. isimli bir kişi evine döndüğünde dağınıklık ve kayıp ziynet eşyalarıyla karşılaştı.

Ev sahibinin şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, şüphelilerin daha önce 37 suç kaydı bulunan Esra A. (25) ve Emine D. (20) olduğu tespit edildi.

Şüpheliler, hırsızlık işleminden sonra kendilerini bekleyen bir araca binerek olay yerinden uzaklaştılar. Polis takibi sonucunda, şüphelilerin hırsızlık olayından yaklaşık 2 gün sonra Alemdar Mahallesi'nde tekrar hareketlendiği belirlendi. Bursa'ya giriş yaptıkları anda polis tarafından takibe alındılar ve Alemdar Mahallesi'nde başka bir evi hedeflemek üzereyken kısa sürede yakalandılar.

İki şüpheli kadının sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bu olay, polisin başarılı takibi sonucunda hırsızlık şüphelilerinin yakalanmasıyla sonuçlandı. Polis ekiplerinin hırsızlık olaylarına karşı hızlı ve etkili müdahaleleri, suçluların adalet önüne çıkarılmasını sağlamaktadır.

Muhabir : Önk Haber Merkezi
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi